- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

День довкілля

Крюківські вагонобудівники з власного розсадника надали сто молодих саджанців для висадки їх у новому сквері на привокзальній площі, яка знаходиться на вулиці Івана Приходька. На свято праці зібралися заводчани, ветерани, громадські активісти, представники влади на чолі з міським головою Миколою Глуховим і головою Крюківської райради Андрієм Коваленком. Династія Приходьків (у складі братів Володимира та Юрія зі своїми родинами) також узяла участь в урочистому мітингу й власноруч висаджувала дерева.
Ще 250 молодих берізок того ж дня трудовий десант на чолі з депутатом обласної ради, президентом ВАТ “Кредмаш” Миколою Данилейком висадив біля адміністративного будинку підприємства.
Для підготовки таких масштабних акцій організаторам довелося провести велику підготовчу роботу, адже попередньо на місцях нових насаджень було викорчувано понад сто старих дерев. Щодо кожного з них фахова комісія провела спеціальне обстеження й ухвалила відповідне рішення, довівши інформацію до відома громади. Також попередньо до обох територій було завезено 90 вантажівок чорнозему. Крюківський вагонобудівний завод і Кременчуцький завод дорожніх машин взяли нові об’єкти благоустрою під власний патронат. Районна рада зі свого боку планує встановити там лавки, подбати про освітлення й належну охорону, залучивши до цього працівників лінійного відділення міліції.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email [1]