- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Виконавча влада

Звітували про зроблене і представники влади інших міст області. У Гадячі прибрано, але вкрай незадовільним залишається стан транзитної дороги, розбитої вантажівками. У Миргороді вивезли сміття з тридцяти несанкціонованих звалищ, висадили саджанці дерев, триває ремонт доріг.
Голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко зазначив, що, незважаючи на неприйняті бюджети та відсутність коштів, робота з наведення чистоти і благоустрою в області має бути проведена на належному рівні.
Було визначено заходи, приурочені до Дня Чорнобильської трагедії. Зазначалося, що 26 квітня в обласному центрі проведуть панахиду та покладання квітів до пам'ятних знаків. Також планується виділити місце та закласти пам'ятники чорнобильцям у Чорнухах і Лохвиці. Їх спорудять до наступної річниці Чорнобильської трагедії.
Йшлося і про відзначення 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні на території меморіального комплексу воїнам Південно-Західного фронту в урочищі Шумейкове Лохвицького району. Там проводитимуться масштабні урочистості. Але до цієї дати, наголошувалося на нараді, необхідно реконструювати меморіальний комплекс, обладнати освітлення, впорядкувати територію. Для цього планується виділити близько 200 тисяч гривень.
З усіх обговорюваних на нарадах питань дано відповідні розпорядження.

Анатолій ВАСЕВИЧ
Тетяна ГЛУШКО
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email [1]