- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Відділити зерно від полови

Цьогорічний тираж нашої газети, який уже кілька років поспіль залишається стабільним завдяки вам, шановні передплатники, свідчить, що ви поставилися відповідально до вибору періодичного видання, яке буде вам надійним орієнтиром в інформаційному просторі. Саме таке завдання ми, зоряни, ставимо перед собою. Але прагнемо не лише надавати правдиву, об’єктивну інформацію, а й разом із цим обстоювати ваші соціальні та економічні інтереси. А в ширшому вимірі – демократичні права й свободи. Повірте, це досягається непросто. Економічний зашморг, який нині затягується навколо преси, стає все жорсткішим. Чиновники різних рангів, партії, політичні мегаблоки хочуть чути й бачити лише себе улюблених. І кожна публікація, яка не відповідає їхньому уявленню про реалії сьогодення, стає приводом для, м’яко кажучи, невдоволень. А вони виливаються у дуже непрості стосунки влади і преси. Втім, система демократії тим і прикметна, що незаангажовані засоби масової інформації можуть дати собі раду. Адже в нас є колосальна підтримка – ваша, шановні читачі й передплатники. Щиросердно вдячні вам за це!
Якою буде “Зоря Полтавщини” 2010 року? Один із наших, як тепер прийнято казати, брендів, а простіше – найголовніше правило, формулюється так: берегти традиції та йти в ногу з часом. Ми не відмовимося від наших постійних додатків і рубрик. Водночас сьогодення змушує не лишатися осторонь нових віянь і в поліграфічному оформленні видання, і в оперативності, й в інформативному наповненні матеріалів. Усе це враховано при формуванні редакційної політики на ближчу й віддалену перспективу.
Будемо відвертими: у плині редакційних буднів не завжди вдається реалізувати задумане, трапляються й прорахунки. Але газета – живий організм із усіма притаманними йому особливостями. Його ефективне функціонування залежить і від вас, шановні читачі й передплатники. Ваші думка, оцінка роботи “Зорі Полтавщини” нам особливо дорогі. Разом, відділяючи зерно від полови, утверджуємося у, на жаль, надзвичайно агресивному, посилено конкурентному  медійному оточенні.
Та як би там не було, ми працювали і працюємо для вас, адже ви – патріоти рідного краю й держави. Тож будьмо разом! І в ці святкові різдвяні дні, й у будні. Нам належить багато чого зробити, засіваючи добірне зерно правди, добра, справедливості. Нехай воно рясно врожаїться під мирним небом України.
Редакційна колегія Всеукраїнської громадсько-політичної газети
“Зоря Полтавщини”.

Print Friendly, PDF & Email [1]