- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Підкорила журі “Садком вишневим…”

 Професію поштовика дівчина успадкувала від мами. Зараз Марина паралельно з роботою навчається у Полтавській державній аграрній академії на заочному відділенні економічного факультету.  
Вільний час проводить із друзями, захоплюється рукоділлям та обожнює квіти. Зізнається: якби мала власну ділянку землі, то засадила б усе трояндами.
Влітку цього року в центрі поштового зв'язку проводився конкурс професійної майстерності, переможець якого здобував шанс поїхати до Полтави. Марина Гармаш зайняла друге місце, й керівник ЦПЗ порекомендувала їй взяти участь в обласному конкурсі. Дівчина, переборовши ніяковість, погодилася. Разом із мамою власноруч пошила жовто-блакитну сукню з поштовою емблемою.
Марина дякує своїй мамі, яка не тільки допомагала готувати вбрання, але й весь час підбадьорювала доньку. Дівчина говорить, що дуже хвилювалася. Найбільше вона боялася, що від хвилювання забуде або переплутає слова. Адже підкорювала журі саме своїм вмінням декламувати вірші навпаки. І дуже задоволена своїми результатами.
– Коли я прочитала вірш навпаки і запропонувала членам журі відгадати його, то ніхто не зумів цього зробити. А коли повідомила, що це всім відомий вірш Шевченка "Садок вишневий коло хати", то всі здивувалися, – ділиться конкурсантка.
За Марину вболівав увесь Зіньківський район. Рідні та знайомі задоволені її виступом. А дівчина щаслива, що завдяки конкурсу знайшла багато нових друзів із інших районів.

Вікторія БЕЗДУДНА
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email [1]