- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Хвиля і стрічка часу “Лтави”

Тепер телебачення, радіо, як і друковані ЗМІ, забезпечують одне з основоположних демократичних прав людини – доступ до інформації.  Без цього не може відбуватися стуктуризація суспільства, розвиток держави.
Усвідомлюючи це високе покликання, великий і високопрофесійний колектив обласної державної телерадіокомпанії “Лтава” на чолі з генеральним директором, заслуженим журналістом України Миколою Ляпаненком прагне надавати своїм глядачам і слухачам якісну та оперативну інформацію. Свідченням майстерності й самовідданості своїй справі стали численні нагороди, здобуті компанією цього року: Державна премія імені І.Франка за документальний фільм “Дороги Гоголя”, Гран-прі на Всеукраїнському фестивалі “Калинові острови” за передачу “За компасом волі”, Гран-прі у номінації Міжнародного фестивалю “Перемогли разом” за програму “І війна, і життя…”, Гран-прі на І Всеукраїнському фестивалі документального кіно “Стрічка часу” за фільм “Полтавська битва: українська територія”. Спеціальним призом Євразійської телеакадемії відзначений фільм про життя Миколи Вавилова “Від переконань не відмовлюсь” на Міжнародному фестивалі “Агросвіт-2009”. На цьому ж фестивалі друге місце у номінації “Голодомор” посіла програма “Чорні покоси”. Кожного року здобуває гран-прі та призи на фестивалях та конкурсах дитячого кіно і телебачення дитяча студія “Разом”.
Ці нагороди отримано завдяки творчому тандему журналістів та працівників технічної служби, від яких однаковою мірою залежить якість формування та передачі інформації.
Минуть роки і десятиліття. Нащадки зацікавлено вивчатимуть історію нашого сьогодення і за радіо- чи телепередачами “Лтави”. Отож неупереджений погляд у минуле, об'єктивна інформація поточного дня – це безперервна стрічка часу, що плине, як і “Лтава”, безперервно.

Тетяна ГЛУШКО
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email [1]