- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

РЕГІОНАЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ ФОНДУ ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ ПО ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Назва обєкта:               зерносховище.

Місце розташування:   Полтавська область,  Диканський район,

                                       с. Чапаєвка, вул. Чапаєвська, 1 в.

Балансоутримувач:      ТОВ ім. Чапаєва, код за ЄДРПОУ 00845878. 

Відомості про будівлю  Об’єкт  являє  собою  окремо  розташовану  одноповерхову

та земельну ділянку:  цегляну будівлю загальною площею 433,0 кв.м. Фундаменти бетонні, перекриття, вікна та двері дерев’яні, покриття азбестоцементне,  електрообладнання та с/т роботи відсутні.  Технічний стан задовільний. Земельна ділянка окремо під об’єкт не виділялась. 

Вартість продажу об’єкта без ПДВ                                               – 27617,00 грн.

ПДВ                                                                                                     5523,40 грн.

Початкова вартість продажу Об’єкта з урахуванням ПДВ  – 33140,40  грн.

Засоби платежу за Об’єкт приватизації – грошові кошти.

Грошові кошти у розмірі 3314,04 грн., що становить 10 % початкової вартості об’єкта приватизації, вносяться одержувачу: РВ ФДМУ по Полтавській області, код за ЄДРПОУ 22527015, банк одержувача: УДК у Полтавській області, МФО 831019, р/р  № 37310005000259.

Умови продажу:

в установлений договором строк сплатити податок на додану вартість;   в установлений договором строк сплатити ціну продажу Об’єкта;   в установлений договором строк прийняти Об’єкт приватизації;   зареєструвати договір купівлі-продажу в Бюро технічної інвентаризації;   подальше використання Об’єкта покупець вирішує самостійно, в межах чинного законодавства;   питання користування земельною ділянкою покупець Об’єкта вирішує самостійно, в межах чинного законодавства, після набуття права власності на Об’єкт;   не відчужувати Об’єкт приватизації до сплати його повної ціни продажу;  відшкодувати витрати, пов’язані з підготовкою Об’єкта до приватизації.

 

< p class="MsoBodyText2">Інформація про повторний  продаж на аукціоні об’єкта державної власності (група “А”)  – кормокухні СТФ, що знаходиться на балансі ТОВ ім. Чапаєва,

 в с. Чапаєвка  Диканського району Полтавської області,  вул. Фермівська, 8

 

Назва обєкта:               кормокухня СТФ.

Місце розташування:   Полтавська область,  Диканський район,

                                       с. Чапаєвка, вул. Фермівська, 8.

Балансоутримувач:      ТОВ ім. Чапаєва, код за ЄДРПОУ 00845878.         .  

Відомості про будівлю   Об’єкт являє собою окремо розташовану одноповерхову

та земельну ділянку:   цегляну будівлю загальною площею 245,4 кв.м. Фундамент бетонний, вікна та двері дерев’яні, покриття – азбестоцементне, підлога бетонна, комунікації відсутні. Технічний стан задовільний. Земельна ділянка окремо під об’єкт не виділялась.

Вартість продажу Об’єкта без ПДВ                                                   14867,00 грн.

ПДВ                                                                                                         2973,00 грн.

Початкова вартість продажу Об’єкта з урахуванням ПДВ      17840,00 грн.

Засоби платежу за Об’єкт приватизації – грошові кошти.

Грошові кошти у розмірі 1784,00 грн., що становить 10 % початкової вартості об’єкта приватизації, вносяться одержувачу: РВ ФДМУ по Полтавській області, код за ЄДРПОУ 22527015, банк одержувача: УДК у Полтавській області, МФО 831019, р/р  № 37310005000259.

 

 

 

  2. 

 

Умови продажу:

в установлений договором строк сплатити податок на додану вартість;  в установлений договором строк сплатити ціну продажу Об’єкта;   в установлений договором строк прийняти Об’єкт приватизації;   зареєструвати договір купівлі-продажу в Бюро технічної інвентаризації;   подальше використання Об’єкта покупець вирішує самостійно, в межах чинного законодавства;   питання користування земельною ділянкою покупець Об’єкту вирішує самостійно, в межах чинного законодавства, після набуття права власності на Об’єкт;   не відчужувати Об’єкт приватизації до сплати його повної ціни продажу.

 

Інформація про повторний продаж на аукціоні об’єкта державної власності (група “А”)  – критого току, що знаходиться на балансі ТОВ ім. Чапаєва,

 в с. Чапаєвка  Диканського району Полтавської області,  вул. Чапаєвська, 1 а

 

Назва обєкта:             критий тік.

Місце розташування   Полтавська область,  Диканський район,

                                      с. Чапаєвка, вул. Чапаєвська, 1 а.

Балансоутримувач:     ТОВ ім. Чапаєва, код за ЄДРПОУ 00845878.

Відомості про будівлю     Об’єкт являє собою споруду критого току загальною площею 

та земельну ділянку:  990,0 кв.м.  Фундаменти – металеві стійки, перекриття – металеві ферми, стіни відсутні, покриття – азбестоцементні листи, підлога – асфальтова. Технічний стан споруди задовільний. Земельна ділянка окремо під об’єкт не виділялась.

Вартість продажу Об’єкта без ПДВ       &
nbsp;                                        
   20090,00  грн.

ПДВ                                                                                                          4018,00  грн.

Початкова вартість продажу Об’єкта  з урахуванням ПДВ      24108,00  грн.

Засоби платежу за Об’єкт приватизації – грошові кошти.

Грошові кошти у розмірі 2410,80 грн., що становить 10 % початкової вартості об’єкта приватизації, вносяться одержувачу: РВ ФДМУ по Полтавській області, код за ЄДРПОУ 22527015, банк одержувача: УДК у Полтавській області, МФО 831019, р/р  № 37310005000259.

Умови продажу:

в установлений договором строк сплатити податок на додану вартість; в установлений договором строк сплатити ціну продажу Об’єкта;   в установлений договором строк прийняти Об’єкт приватизації; зареєструвати договір купівлі-продажу в Бюро технічної інвентаризації;   Об’єкт  приватизації не підлягає демонтажу та розбиранню;   використовувати Об’єкт за призначенням на протязі 5 (п’яти) років;   забезпечувати відповідність Об’єкта приватизації всім архітектурно-будівельним, санітарним та протипожежним вимогам; забезпечувати дотримання в післяприватизаційний період відповідність Об’єкта вимогам екологічної безпеки та охорони навколишнього природного середовища;   забезпечувати улаштування земельної ділянки Об’єкта та прилеглої до неї території;   забезпечувати створення безпечних і нешкідливих умов праці на Об’єкті при його подальшій експлуатації;      питання користування земельною ділянкою покупець Об’єкта вирішує самостійно, в межах чинного законодавства, після набуття права власності на Об’єкт;  не відчужувати Об’єкт приватизації до сплати його повної ціни продажу;  надавати  продавцю матеріали, відомості, документи щодо виконання умов договору;  у разі зміни власника Об’єкта приватизації покупець повинен покласти всі вищевказані зобов’язання на нового власника;  подальше відчуження та передача в заставу  покупцем Об’єкта приватизації в період чинності умов договору здійснюється за погодженням продавця із забезпеченням переходу до нового власника всіх зобов’язань, невиконаних покупцем на момент такого відчуження, а також відповідальності за їх невиконання, визначених законодавством та договором купівлі-продажу прав та обов’язків покупця згідно з законодавством України;  відшкодувати витрати, пов’язані з підготовкою Об’єкта до приватизації.

 

 

 

 

 

3.

 

Плата за реєстрацію заяви у розмірі 17 грн. та кошти під час розрахунку за придбаний об’єкт приватизації вносяться одержувачу:  РВ ФДМУ по Полтавській області,  код ЄДРПОУ 22527015, банк одержувача: УДК у Полтавській області, МФО 831019, р/р 37185500900001.

Термін прийняття заяв  до  30 листопада 2009 року включно за адресою:

                                            м. Полтава, вул. Леніна, 1/23,  кім. 409.     

Аукціон буде проведено  04 грудня 2009 року об 11-00 годині за адресою:

                                             м. Полтава, вул. Леніна, 9/17, II поверх, актовий зал.

Ознайомитися з обєктами можна за місцем їх розташування.

Заяви за встановленою формою від юридичних та фізичних осіб приймаються за адресою: 36014, м. Полтава,  вул. Леніна, 1/23, кім. 409, регіональне відділення ФДМУ по Полтавській області. Додаткову інформацію можна отримати за вищевказаною адресою по тел 56-35-55.

 

 

Начальник

регіонального відділення                                            &n
bsp;                                
П.А Білоног

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email [1]