- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Листоноша – то найнадійніший зв’язок

Листоноша на селі – то найнадійніший зв’язок, вона йде до людей через снігові замети й дощ, під пекучим сонцем і вітром. Надто важливого значення набуває робота поштовиків для людей, які мешкають у віддалених селах та хуторах, бо часто трапляється, що листоноша – то єдина людина, яка навідується в їхнє обійстя, зазначила, відкриваючи урочистості, заступник начальника ЦПЗ № 13 Тетяна Ільченко. Вона також наголосила на тому, що хоча телебачення та радіо й складають конкуренцію друкованим ЗМІ, однак газети мають перед ними свою перевагу, адже їх можна в будь-який час почитати, перечитати матеріали, які сподобалися найбільше. На особливостях цьогорічної кампанії із передплати друкованих видань у вітальному слові зупинилася економіст-маркетолог ЦПЗ № 13 Ніна Борисенко.
До численних привітань на адресу поштовиків приєднався й заступник голови Кобеляцької районної ради Микола Жук (на фото). До речі, саме він у День передплатника був першим серед тих, хто передплатив “Зорю Полтавщини” на 2010 рік. Микола Григорович не розлучається із “Зорею…” понад чотири десятиліття, а ще зазвичай передплачує її і для кількох своїх односельців. Вірним традиції він був і цього разу, передплативши 4 примірники “Зорі Полтавщини”.
Хорошого настрою присутнім на Дні передплатника додавали урочисто прикрашене приміщення відділення зв’язку та святковий концерт, який підготували учасники художньої самодіяльності Кобеляцької ЗОШ

Людмила ДАЦЕНКО
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email [1]