- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Зоря Полтавщини” живе не одним днем

Його учасників привітали директор Полтавської дирекції УДППЗ "Укрпошта" Наталія Чепурна та заступник голови Полтавської районної ради Микола Кальченко. Свої видання презентували представники всеукраїнських і місцевих друкованих засобів масової інформації.
Чимало полтавців та гостей міста завітало на цей захід. Вони цікавилися свіжими новинами з перших уст, себто від представників мас-медіа, брали участь у конкурсах і розіграшах безпрограшних лотерей. Звичайно, цього дня усі читачі, які передплатили свої улюблені видання, отримували від них призи. Передплатникам "Зорі Полтавщини" працівники редакції разом із поштовою квитанцією вручали й фірмові футболки із логотипом найтиражнішої в області газети.
Мешканець обласного центру, пенсіонер Петро Петруня відверто зрадів такому сюрпризу. Тим більше, що "Зорю…" він читає вже багато років і ніколи не зраджував улюбленому виданню.
– Події тижня у вас висвітлюються оперативно і правдиво, – каже він. – Подобаються додатки і те, що останнім часом стало багато спортивних повідомлень. Адже політика, а особливо у наш час, інколи просто втомлює.
– Мені подобається ваша газета, яка є носієм усталених традицій, – поділився міркуваннями наш передплатник, полтавець Ігор Бойко. – Нині у ній з'явилося чимало актуальних статей, котрі привертають увагу читачів. Якихось конкретних порад давати вам не буду, адже я вважаю, що колектив "зорян" по-справжньому професійний, про що свідчить стабільний тираж газети, а значить, ви самі знаєте, що друкувати, які теми для нас будуть найактуальніші.
“Зоря Полтавщини”, 3 стор., 2_10_09
Print Friendly, PDF & Email [1]