- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Віктор Громов: служіння Богові та людям

І все ж є люди, які справді готові прийти на допомогу кожному. Таким цілителем є уже знайомий полтавцям Віктор Громов, відомий не лише в Україні, але й далеко за її межами. Він може не лише лікувати, але й "читати" думки на відстані, передбачати майбутнє. Хоч його минуле було дуже важким – мати народила Вітю, коли їй було 17 років, і залишила в пологовому будинку: в хлопчика була невиліковна хвороба –  дитячий церебральний параліч. Дитинство і юність його пройшли в інтернаті – власне, цю історію читачі “Зорі Полтавщини” добре знають.
До нього за допомогою почали звертатися спочатку працівники інтернату, а потім й інші люди. Тоді юний Віктор нe завжди міг збагнути все, що йому доводилося бачити, і пояснити іншим, що це означає, але постійна робота з людьми відкрила йому більші можливості в лікуванні.
Коли Віктору виповнилося 26 років, його інтернат перевели в Мішурін Ріг, а вдячні пацієнти купили йому однокімнатну квартиру в місті Верхньодніпровську Дніпропетровської області, де згодом з'явився оздоровчий центр Віктора Громова. Колишній занедбаний дитсадок, а зараз чепурний одноповерховий будиночок гостинно відчиняє двері всім бажаючим.
Над входом до однієї з кімнат  оздоровчого центру написана молитва "Отче наш". У робочому кабінеті Віктора – багато ікон, у кутку перед образами горить свічка, спалюючи негативну енергію, з якою до нього приходять люди. Сеанс триває хвилини: цілитель злегка торкається хворого, і, здається, всі негаразди, хвороби відступають, залишаються тільки радість і мир
у серці, людина сповнюється енергією. Незвичайна аура, спокій і тиша вливаються в душу
кожного пацієнта. Ніяких "тарифів" у Віктора немає: люди платять хто скільки може. Ще в
маршрутці або вже в черзі до цілителя можна почути: "Де він бере стільки енергії, адже відвідувачів дуже багато?" Річ у тім, що Вітя вірить у Бога, щодня молиться і при цьому набирається сил та енергії, щоб прийняти усіх бажаючих. Ще Бог наділив його даром читати чужі думки навіть на відстані. Буває, він сам розповідає людині, про що вона думала незадовго до приїзду до нього.
Він стверджує, що кожна людина має свою кольорову ауру, свою енергетику. І в залежності від того, яку енергію – світлу чи темну – людина має, вона може відповідним чином впливати на оточуючих. На жаль, зараз багато злих, заздрісних людей, які шкодять ближнім: хто – словом, а хто – й ділом.
Щоб захиститися від них, потрібно мати високі, світлі думки, ходити до церкви, а ще – ніколи не відповідати злом на зло.
Цікаво, що Віктор бачить у кожної людини мовби два варіанти долі: перший – коли вона дотримується законів світла, добра, любові до ближнього, а інший – коли керується злом. Тому й життя і щастя кожного залежать від нього самого.
У людини є аура, яка, в залежності від вчинків, може бути світлою або темною. Так, наприк-лад, варто людині заподіяти комусь зло (позаздрити, образити, обманути), як аура темніє, що й провокує хвороби.
Ще Віктор Громов стверджує, що хвороба не дається просто так – це або кара за гріхи (як свої власні, так і гріхи батьків), або попередження. Хвороба чи якісь негаразди є поштовхом для того, щоб людина ще раз замислилася над своїм життям, змінилася на краще і повернулася до Бога. Так і радить своїм пацієнтам Віктор Громов – вірити в Бога, ходити до церкви й чинити лише добро.
Звертаються до Віктора люди різного віку і з різними проблемами. Ось які історії мені вдалося почути від них.
В однієї жінки захворіла донька: почали відмовляти нирки. Випадково дізнавшись від знайомих про Віктора Громова, привезла її до нього, і цілитель вилікував доньку за шість сеансів.
Зцілює він і від інших недуг: так, наприклад, після сеансу люди, які страждали на гіпертонію, відчували полегшення: нормалізувалися тиск і серцевий ритм. Під впливом його енергетики зарубцьовуються виразки. Віктору не потрібен попередньо поставлений лікарями діагноз: він, наче рентген, бачить людину наскрізь. Іноді радить звернутися до лікаря чи погодитися на операцію, але найчастіше сам береться лікувати й виліковує хворого. Тим, кому він не може допомогти (вочевидь, вони самі ще не готові до цього), повідомляє про це на першому ж сеансі.
Випадків зцілення у Віктора дуже багато. Є й такі, коли він виліковував людину, якій офіційна медицина допомогти не змогла. Так, наприклад, одна дівчина, захворівши, думала, що у неї звичайна застуда. Однак стан її здоров'я погіршувався: почав знижуватися тиск, паморочилася голова. Вона звернулася до лікаря, який і поставив діагноз – запалення легенів – та направив до лікарні. Але лікування мало допомогло, їй було важко ходити, бувала тахікардія, коливався тиск. А коли виписали з лікарні, її рідним сказали, що вона здорова і симулює хворобу, щоб не ходити в університет (на той час вона була студенткою). Переконавшись, що офіційна медицина дівчині не допомогла, родичі запропонували звернутися до екстрасенсів і знахарок. Вона відмовилася, знаючи, що не всі вони допомагають людям. Через деякий час дівчина побачила сон: наче стоїть вона в церкві, до неї підходить священик і каже: "На тебе шість разів наводили порчу". А вона якраз вагалася – звертатися їй до київського екстрасенса чи ні, то почула далі: "А він не всім допомагає". На цьому сон скінчився, і вона вирішила, що потрібно шукати цілителя від Бога. Минуло зовсім небагато часу, і в місцевій газеті дівчина прочитала статтю про Віктора Громова. Коли вона подзвонила до центру, цілитель сам піді-
йшов до телефону, спершу спитав, чи зверталася вона до лікаря, а коли почув відповідь, за-
пропонував провести сеанс. Під час цього сеансу дівчина відчула, що ніби тінь пробігла з голови до ніг, її кинуло в жар, почала паморочитися голова, сильно забилося серце. А потім було відчуття, ніби їй якусь пластинку уставлено в голову. Наступного дня повторилося те саме. Як з'ясувалося пізніше, то була сильна порча, знявши яку, Віктор поставив надійний захист.
 Віктор бачить і лікує також по фотографії. Іноді до Громова звертаються з проханням розшукати людину, показавши її фотографію. І в цьому він теж допомагає.
Люди приїжджають також, щоб отримати пораду перед початком нової справи, перед важливою поїздкою. Політики, бізнесмени, артисти й прості люди – усі мають змогу одержати допомогу й пораду від Віктора Громова.
До нього звертаються люди не лише з України, але й з близького та далекого зарубіжжя. Якось йому зателефонували з Прибалтики з проханням допомогти хворому. Він вилікував його, проводячи сеанс по телефону. "Відстань жодного значення не має", – стверджує цілитель.
Багато людей порівнюють Віктора Громова як ясновидця та цілителя із Вангою. Приймає хворих він із вівторка по п'ятницю. Запис на прийом проводиться у перший понеділок кожного місяця з 8.00 до 9.00 за телефоном у Верхньодніпровську: 8-05658-606-89 (приймальня-офіс Віктора Громова). Також записатися на прийом можна й у Полтаві у водія маршрутки до Верхньодніпровська Василя Ілліча Калініченка, за телефоном 66-33-09.
Божий дар Віктора Громова збагнути неможливо, хоча науковці й робили спроби його пояснити. Тут потрібна віра, від неї залежать тривалість і успіх лікування. А Віктор Громов віддає всю свою енергію, силу, здоров'я й безмежну доброту на користь людям.
“Зоря Полтавщини”, 13 стор., 11_09_09
Print Friendly, PDF & Email [1]