- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Тепер вони – школярі

То для найменших школярів Полтави міська влада організувала свято до Дня знань. Захід прагнули провести так, щоб цей день запам'ятався малечі на все життя. Справді, було чимало посмішок та яскравих вражень. Дехто з батьків не стримував сліз, адже ще кілька днів тому забирали діток з дитячого садка, а тепер їхні сини та доньки – школярі.
Міський голова Полтави Андрій Матковський привітав дітлахів зі святом та побажав успіхів у навчанні. Він зазначив, що усі полтавські школи повністю підготовлені до навчального року. Кожен із першокласників, а їх цього року понад дві з половиною тисячі, сяде за новеньку парту. Крім того, у всіх перших класах буде розміщено пристрій з очищеною озоновою водою, що значно покращить здоров'я дітей. У подарунок від міської влади школярики отримали книги з правилами дорожнього руху та новенькі рюкзаки з канцелярським приладдям.
Діти були задоволені подарунками, а присутні – святом. Та найбільше малечі сподобався символічний запуск кульок у небо та фотографування з міським головою.
“Зоря Полтавщини”, 1_09_09, 1 стор.
Print Friendly, PDF & Email [1]