- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Кривава помста

Для допомоги місцевим правоохоронцям у розслідуванні цієї резонансної справи до Карлівки виїхали група криміналістів, співробітників карного розшуку ГУ МВС України в Полтавській області, на чолі з першим заступником начальника обласної міліції Олександром Шилом, прокурор області Віктор Войцишен.
Як повідомляють у ВЗГ ГУ МВС України в Полтавській області, у злочині підозрюється співмешканець загиблої, 1981 року народження, якого затримано. За попередніми даними, трагедія сталася напередодні ввечері. Чоловік зарубав жінку та двох місячних хлопчиків, які народилися 18 травня, щоб помститися їй за те, що вона записала новонароджених дітей на прізвище свого колишнього чоловіка. (Двоє старших дітей мешкають із ним у Харкові). Також тілесні ушкодження отримала сестра загиблої, яка там гостювала. Її “швидка допомога” доставила до Карлівської ЦРЛ, де, не приходячи до пам'яті, того ж дня жінка померла.
Затриманий уже неодноразово був засуджений і перебував у Карлівському РВ ГУ МВС під адміністративним наглядом. Останній раз його засудили за нанесення тяжких тілесних ушкоджень своїй матері.
За фактом порушено кримінальну справу. Генпрокуратура України взяла під контроль розслідування цієї резонансної справи.

Ілона БОГАЧ
Журналіст
Print Friendly, PDF & Email [1]