- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Привітання до дня перемоги

Пам’ять про цих людей не підвладна часу, як не підвладна йому любов до рідної землі. Обов’язок нинішніх поколінь – бути гідними продовжувачами справи переможців, берегти і пишатися славною Полтавщиною, примножувати її славу і красу.
Із вдячністю і шаною ми вклоняємося ветеранам.
Щиро бажаємо вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я і довголіття, добра і радості, оптимізму!

З повагою
голова облдержадміністрації Валерій Асадчев.

Дорогі земляки, вельмишановні ветерани!

Щиро вітаю вас із всенародним святом – Днем Перемоги!
9 травня увійшло у всесвітню історію прикладом мужності і героїзму радянського солдата, який поборов фашистську чуму, врятував Європу і світ від поневолення. Мільйони наших співвітчизників пожертвували своїм життям за найсвятіше – свободу, мирне щасливе майбутнє свого народу.
Сьогодні представники всіх післявоєнних поколінь висловлюють щиру вдячність ветеранам Великої Вітчизняної, самовідданим працівникам тилу, усім, хто відроджував з руїн рідні міста та села, забезпечував економічний розвиток держави. Низький уклін вам, переможці, за ратний подвиг і самовіддану працю! Хай не тьмяніє блиск нагород на ваших грудях, хай ваші діти та онуки будуть гідні Великої Перемоги!
Бажаю вам, дорогі ветерани, миру та щастя, здоров’я і довголіття, добра та благополуччя! Нехай це свято додасть усім нам впевненості у завтрашньому дні, сил, наснаги і бажання працювати на благо свого краю, України.

З глибокою повагою
голова обласної ради
Олександр УДОВІЧЕНКО.

Дорогі ветерани!
Шановні полтавці!

Разом ми зустрічаємо 64-ту весну Перемоги, яку здобуто такою дорогою ціною. Кров’ю наших батьків і дідів було заплачено за мирне майбутнє. Нікому не переписати сторінки минулого, адже ми завжди будемо пам’ятати своїх героїв!
Дорогі ветерани, саме ви відновлювали наше місто з руїн і передали нам у спадок зелену та квітучу Полтаву. Ми щиро вдячні вам за це. Ми пам’ятаємо, які нелегкі випробування випали на вашу долю. Тому оточити вас любов’ю, турботою, повагою – справа нашої честі і гідності. Бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та бадьорості духу!
Дорогі полтавці, запрошую всіх вас разом із дітьми, онуками за доброю традицією
9 травня о 10-ій годині прийти до Вічного вогню і вклонитися визволителям, вшанувати переможців.
Вічна пам’ять солдатам Великої Вітчизняної війни, полеглим за свободу і незалежність Батьківщини! Слава і шана живим!
Зі святом Перемоги, дорогі ветерани! Зі святом, шановні полтавці!

Андрій МАТКОВСЬКИЙ,
міський голова.

Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни!

Рада Полтавської обласної організації ветеранів щиро і сердечно вітає вас і ваші сім’ї з 64-ю річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
У цей пам’ятний день зичимо вам міцного здоров’я на довгі роки, щастя й оптимізму, добробуту, тепла і затишку у ваших оселях, миру і спокою, активного довголіття, всіляких гараздів у всіх ваших справах під мирним небом України.
Вдячність і низький вам уклін!

З повагою
голова ради обласної
організації ветеранів
Олексій МЕЛЬНИК.
Print Friendly, PDF & Email [1]