- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

За великі гроші – обіцянки хороші

Правоохоронці розпочали пошук в Миргородському районі та за його межами. І незабаром було виявлено вражаючий факт. З’ясувалося, що жінка, зловживаючи службовим становищем та довірою громадян, під приводом оформлення депозиту заволоділа  300 000 грн та 465 000 доларів США.
Схема обдурювання в шахрайки була досить банальною. Вона висувала пропозицію, від якої ну просто не можна було відмовитися. А саме – бралася оформити депозит під дуже високі проценти. У своєму кабінеті, використовуючи бланки та печатки банку, оформляла угоду. Клієнт без вагань віддавав гроші готівкою, не провівши їх через касу банку. Після цього вкладник отримував “липовий” договір, а спритна бізнесвумен – чималеньку суму.
На даний час шахрайка оголошена в міжнародний розшук. Відпрацьовується версія можливості виїзду її за межі України. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Покарання за такий злочин передбачає  позбавлення волі на строк до 3 років.
Зоря Полтавщини, П’ятниця, 27 березня 2009 р., 2 стор.
Print Friendly, PDF & Email [1]