- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Спорт

Питанню підготовки до організації і проведення цих змагань була присвячена нарада за участю першого заступника голови обласної державної адміністрації Івана Близнюка. Він повідомив, що право на проведення чемпіонату Україна виборола у Голландії.
– Напередодні такого ж турніру в 2007 році, який теж проходив у Вишняках, було багато скептиків, – сказав Іван Близнюк. – Втім, чемпіонат ми провели на достатньо високому рівні, про що свідчить чимало схвальних відгуків. Думаю, цьогорічні змагання, навіть незважаючи на кризові явища в багатьох сферах життя, організуємо не гірше. Планується, що на Полтавщину приїдуть позмагатися збірні Франції, Німеччини, Литви, Нідерландів, Росії та Білорусі.
На нараді обговорено пропозиції щодо проведення вищеназваних змагань та створено оргкомітет.

“Золото” полтавок
Володимир ВИСОЦЬКИЙ
Журналіст

Спорткомплекс Полтавського державного педагогічного університету імені В.Г.Короленка приймав учасників змагання вищої аматорської ліги України з волейболу серед жіночих команд.
Як повідомив головний суддя змагань Андрій Петренко, представництво турніру  було досить широким. А саме – команди з Полтави, Києва, Харкова, Запоріжжя, Чернігова, а також спортсменки "Коледж-інваспорту" зі столиці України – чемпіонки світу 2008 року серед жінок із вадами слуху.
У підсумку чотириденних змагань команда Полтавського державного педуніверситету  перемогла усіх своїх суперниць і здобула "золото". Кращими гравцями визнано Анну Важинську, Катерину Слинько, Світлану Гаврилову. Тренують наших волейболісток Анатолій Воліченко та Олександр Кириленко.
На другому місці – "Харків'янка", на третьому – "Зооветеринар", теж із Харкова.

Переможцю – путівки на першість України
Володимир ВИСОЦЬКИЙ
Журналіст

У  Миргороді проходили змагання обласної олімпіади з баскетболу серед дівчат.
У фіналі зустрілися команди господарів майданчика та Полтавської СДЮШОР № 2. У напруженій боротьбі перемогли баскетболіст-ки обласного центру, які виступатимуть на першості України.
Готувала юних спортсменок тренер Тетяна Тонченко. Кращою спортсменкою турніру визнано ученицю 14-ї школи-гімназії Аню Савчук.
Зоря Полтавщини, Вівторок, 24 березня 2009 р., 7 стор.

Print Friendly, PDF & Email [1]