- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Наше багатство

Приурочено захід до Всесвітнього дня водних ресурсів, який згідно з резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 1992 року відзначають 22 березня. Щороку Всесвітній день водних ресурсів має свою тематику та присвячений розв’язанню певної проблеми. 2003-го Генеральна Асамблея проголосила період з 2005 до 2015 року міжнародним десятиріччям дій “Вода для життя”.
Нинішнього року конкурс малюнків має назву “Вода – наше багатство”. Він стартував 16 лютого і тривав до 13 березня. До участі в ньому запросили усіх бажаючих школярів Кременчука. Зараз відповідна комісія розглядає надіслані на конкурс роботи, визначаючи найкращі з них. Торік у якості подарунків переможці отримали канцелярські приладдя та набори для малювання, а всі інші учасники – заохочувальні призи. Крім того, профспілка КП “Кременчукводоканал” організувала для юних художників екскурсію до Києва, зокрема до Водно-інформаційного центру. Організатори конкурсу запевнили, що й нинішні подарунки для юних художників будуть не гіршими.
А щоб дитячі роботи побачила якомога більша глядацька аудиторія, їх розмістять у вестибюлі адміністративного корпусу підприємства.
Зоря Полтавщини, П’ятниця, 20 березня 2009 р., 2 стор.
Print Friendly, PDF & Email [1]