- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Перспективи співробітництва

Під час зустрічі з головою обласної державної адміністрації Валерієм Асадчевим, заступником голови облдержадміністрації Андрієм Барановим обговорювалися можливості майбутньої взаємовигідної співпраці у багатьох сферах народногосподарського комплексу.
– Ми зацікавлені, щоб на Полтавщину приїхали англійські інвестори, – сказав в інтерв'ю представникам ЗМІ Валерій Асадчев, – і робитимемо все для того, щоб в області панував сприятливий інвестиційний клімат. Надалі ж будемо деталізувати й обговорювати конкретні напрямки співробітництва.
– На Полтавщині я вперше, – розповів пан Данкан Аллан, – і враження у мене про цей край якнайприємніші. Ми вивчаємо ситуацію в регіонах, щоб мати загальну картину процесів, котрі відбуваються в Україні. А ще ця поїздка є часткою роботи, яку ми проводимо, щоб допомогти вашій державі стати членом ЄС. У Великій Британії Україну вважають європейською країною, тим більше, що вона є й географічним центром Європи.
Радник Глави місії також зустрівся із заступником голови обласної ради Володимиром Марченком, секретарем Полтавської міської ради Олександром Козубом, представниками депутатського корпусу обласної та міської рад. Данкан Аллан ознайомився з роботою СП “Полтавська газонафтова компанія” та відвідав музей історії Полтавської битви.
Зоря Полтавщини, П’ятниця, 20 березня 2009 р., 2 стор.
Print Friendly, PDF & Email [1]