- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Гроші – вранці, стільці – увечері…

Начальник сектора дільничних інспекторів міліції Ленінського райвідділу міліції м. Полтави Дмитро Сухарніков говорить, що з подібними претензіями звернулися 13 громадян, які віддали шахрайці більш як 35 тисяч гривень.
“Продавець” меблів винаймала площу в магазині на Подолі. На стінах – рекламні буклети, для зразка – кілька варіантів готової продукції, щоправда, виготовленої не у Львові, а в Полтаві. Ціна і справді надто низька. Скажімо, одним клієнтам кухонний гарнітур і дитячі меблі вона пропонувала за 2700 гривень.
“Вона приходила до нас додому, виміряла, записала усе й обіцяла вже за три тижні привезти готову продукцію, – говорить потерпіла. – Ми віддали завдаток. Жінка нам виписала чек, але без печаток”. Та через кілька днів, проходячи повз той магазин, не побачили ні вивіски, ні меблів, ні самої господарки…
Сама ж Ганна, так звати підозрювану, із зібраними грошима подалася на батьківщину – до Житомирської області. Там її і затримали. Тепер вона обіцяє повернути усі гроші. Щоправда, зробити це буде складно, адже кошти, які “бізнесвумен” видурила в довірливих полтавців, вона вже витратила.  
Дмитро Сухарніков говорить, що проти шахрайки порушили кримінальну справу.
Зоря Полтавщини, П’ятниця, 17 березня 2009 р., 18 стор.
Print Friendly, PDF & Email [1]