- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Правоохоронці спрацювали результативно

Найбільш резонансним виявилося вбивство 54-річної жінки. Трагедія сталася у приватному будинку пенсіонера-інваліда, який проживав із 40-річним сином і його співмешканкою. Всі вони полюбляли випити. Того дня сина не було вдома. До господаря на гостини завітала знайома, звісно, з пляшкою. Після випитого жінка не в змозі була йти додому й вирішила лягти перепочити. Коли ж увечері повернувся син пенсіонера, у будинку виникла сварка. Раніше тричі судимий чоловік схопив кухонний ніж і почав ним бити незвану гостю. Від отриманих чотирьох колото-різаних ран у ділянку грудей вона померла ще до приїзду “швидкої”, яку викликали сусіди, почувши страшенний гвалт.
Правоохоронці відразу ж затримали підозрюваного. Він заперечує будь-які мотиви вбивства. Натомість стверджує, що був настільки п’яним, що нічого не пам’ятає. За фактом порушено кримінальну справу.
Ще один факт задокументовано під час відпрацювання на вулиці Московській. У поле зору оперативників потрапив молодий чоловік 1984 року народження. У нього вилучено обріз гвинтівки Мосіна без номера й року виготовлення та підривник до протитанкової міни часів Великої Вітчизняної війни. Затриманий пояснив, що гвинтівку знайшов, почистив і хотів продати, та був спійманий на гарячому. Проти нього порушено кримінальну справу.
ї“Зоря Полтавщини”, 8 стор., 3_03_09
Print Friendly, PDF & Email [1]