- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Нові перспективи оновленого Центру

19 лютого відбулося відкриття закладу – подія, на яку педагогічна громадськість чекала шість з половиною років, зазначив начальник головного управління освіти і науки облдержадміністрації Володимир Мирошниченко. На початку травня 2002-го будівля Центру була пошкоджена пожежею, і всі ці роки тривало її відновлення, на яке витрачено більше 12 мільйонів гривень із обласного бюджету. Відтепер тут одночасно можуть займатися улюбленими справами у позашкільний час близько тисячі вихованців ОЦЕВУМу: до їхніх послуг – оновлені велика і мала актові зали, приміщення для роботи гуртків художньої самодіяльності, рекреації.
В урочистостях взяли участь голова облдержадміністрації Валерій Асадчев, його заступник Надія Мякушко, заступники голови обласної ради Володимир Марченко та Петро Ворона, начальник управління капітального будівництва облдержадміністрації Анатолій Глоба, заступник голови Київського райвиконкому м. Полтави Віктор Човновий.
– Ми робимо потрібну і правильну справу, від якої душа радіє, – зазначив Валерій Асадчев, наголосивши, що подібних урочистостей попереду ще багато, незважаючи на кризу: зокрема відсвяткують новосілля і обласна дитяча бібліотека, і новий спортивний комплекс.
Символічний ключ від приміщення Валерій Асадчев передав директору Обласного центру естетичного виховання учнівської молоді Надії Чернобель. Вона подякувала всім, хто був і є небайдужим до проблем цього позашкільного закладу, і запросила гостей до зали. Там відбувся перший обласний захід – розширене засідання колегії головного управління освіти і науки облдержадміністрації.
Зоря Полтавщини, Вівторок, 24 лютого 2009 р., 1 стор.
Print Friendly, PDF & Email [1]