- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Мистецтво дарувати посмішку

У Полтавській обласній клінічній стоматологічній поліклініці працюють висококваліфіковані лікарі. Відділення поліклініки очолюють лікарі вищої кваліфікаційної категорії – кандидат медичних наук Ніна Розколупа, Володимир Лисенко, Борис Тесленко.
В арсеналі лікарів-стоматологів – сучасне стоматологічне обладнання, високоестетичні матеріали, в практику терапевтичної стоматології впроваджуються нові методи лікування і використання сучасних реставраційних матеріалів.
Рентгенологічна діагностика проводиться сучасним рентгенапаратом "Satelec-mind" та панорамним апаратом "Cranex exel". Це дозволяє безпосередньо на місці провести діагностику та отримати консультації високо-
кваліфікованого лікаря-рентгенолога.
Провести профілактичні заходи і курс реабілітаційних процедур допоможуть у фізкабінеті, де застосовуються сучасні методи та технології – лазеротерапія, ультразвукова терапія, біоптрон. В ортопедичному відділенні обласної стоматологічної поліклініки щороку проходять протезування ветерани праці, учасники бойових дій Великої Вітчизняної війни, ветерани ІІ Сві-тової, чорнобильці, пенсіонери. Також поліклініка виконує різноманітні профільні замовлення.  
Тисячі людей не тільки отримали тут висококваліфіковану допомогу, а й відчули турботу та увагу нашого медичного персоналу.
Стоматологія – це натхнення, відчуття краси і Божий дар. Тут працюють люди за покликом душі. Тож хочу привітати всіх лікарів-стоматологів з нашим професійним святом!
Зоря Полтавщини, П’ятниця, 6 лютого 2009 р., 4 стор.
Print Friendly, PDF & Email [1]