- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Для соціального захисту інвалідів

Мета організації – правовий захист і забезпечення рівних умов для інвалідів у суспільстві. Для виконання основних цілей громадська організація створюватиме підприємства для працевлаштування інвалідів, інформаційно-правовий центр, в якому люди з обмеженими фізичними можливостями з усієї області зможуть отримати безплатну юридичну консультацію, навчатимуться самостійно відстоювати свої права. Юристи організації надаватимуть роз'яснення основних законів України, що захищають права й інтереси інвалідів.
Громадська організація "Соціальний захист та реабілітація інвалідів" запрошує організації, підприємства, небайдужих громадян до співпраці. Ми чекаємо усіх бажаючих, хто хоче навчитися виготовленню сувенірної продукції (ляльки-мотанки, обереги, малювання по склу). Такі заняття організовані регіо-нальним Фондом підтримки підприємництва в Полтавській області й проводитимуться в Полтаві, Пирятині, Кобеляках. Організація також запрошує людей із вадами здоров'я, які бажають започаткувати або розвивати власний бізнес чи підприємства інвалідів.
Водночас тут будуть раді бачити народних цілителів, які вміють боротися з недугами, що ведуть до інвалідності, та можуть поділитися рецептами і засобами боротьби з ними.
Наша адреса: 36020, м. Полтава, вул. Котляревського, 1/27. Тел.: (8052) 610-637, 8-068-643-34-94, 8-066-599-76-20.
Зоря Полтавщини, П’ятниця, 6 лютого 2009 р., 4 стор.
Print Friendly, PDF & Email [1]