- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Полтавський хіт” – 7 років у ефірі

Автори і ведучі програми Володимир Голубничий та автор-пісняр, співачка Герда (Тетяна Ноловська) розповіли, що "Полтавський хіт" нині відзначив своє семиріччя в ефірі. Метою проекту була популяризація творчості полтавських музикантів та митців з інших регіонів України. У програмі, яка, до речі, виходить лише у прямому ефірі, використовуються музичні твори різних стилів і напрямків. З 2007 року "Полтавський хіт" має статус міжнародного, адже у програмі також беруть участь музиканти з Німеччини, США, Австралії, Росії, Білорусі, Молдови та інших країн. Більше чотирьох років у рамках програми існує рубрика "Поезія душі". У ній звучать вірші радіослухачів, поетів-початківців та відомих майстрів слова.
Більше шести років, крім дорослого, виходить в ефір і дитячий хіт-парад, що користується особливою популярністю серед радіослухачів.
Ведучі програми запрошують усіх до співпраці:
– Надсилайте свої пісні на хіт-парад та вірші в рубрику "Поезія душі". Почути ж "Полтавський хіт" ви можете щочетверга о 15.05 на радіо "Ваша хвиля". Під час прямого ефіру проходить і голосування за кращих виконавців.
– Ми – не Євробачення, і хоча дух змагання у програмі присутній, та це – не головна її мета. Передусім ми прагнемо надати якнайбільше ефіру всім нашим музикантам. Хто знає, можливо, цей перший крок і стане початком їхньої нелегкої стежини до вершин музичного Олімпу, – говорить Володимир Голубничий.
Зоря Полтавщини, 3 стор., 21_01_09
Print Friendly, PDF & Email [1]