- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Кремтекс” пропонує додаткових сто робочих місць

– Нині у наших громадян чимало негараздів. Криза додала проблем і чи не кожному трудовому колективу.  І все ж навіть за таких обставин нашій фірмі є що запропонувати. Хотілося, аби читачі зрозуміли мене правильно: ми не всесильні, однак "Кремтекс" – чи не єдине підприємство в Кременчуці, яке пропонує роботу. На підприємстві – 280 працівників, переважна більшість – жінки, виробничники високої кваліфікації. І ми готові створити ще 100 робочих місць. Спеціалістам робота знайдеться відразу, а тих, хто не має фаху, але хоче навчитися, щоб стати майстринею швейної справи, – навчимо.
Погодьтеся, працювати на підприємстві, продукція якого користується неабияким попитом не тільки на вітчизняному ринку, а й у Франції, Німеччині та інших країнах Заходу (фірма працює на
давальницькій сировині), справді престижно. До того ж, зарплата щонайменше в 1,5 тисячі гривень – неабияка підмога для сімейного бюджету.
Про те, що ВТФ "Кремтекс" міцно тримається на плаву, свідчить і той факт, що тут створено хороші умови праці й побуту: в цехах затишно, світло і тепло, працюють їдальня, медичний пункт…
З-поміж здобутків колективу варто згадати про зростання заробітної платні протягом року на 23 відсотки.
Користуючись нагодою, хочу привітати всіх кременчужан та рідний колектив  із Новим роком, Різдвом Христовим! Бажаю, щоб особисте  життя кожного повнилося щастям. Хай під покровом Божої благодаті завжди у вашій оселі панує добробут, а вогник святкової свічки зігріє вас і ваші родини теплом на весь наступний рік.
Зоря Полтавщини, Вівторок, 30 грудня 2008 р., 2 стор.
Print Friendly, PDF & Email [1]