- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Гарячі” проблеми теплопостачання

Щоправда, школярів довелося відправити на передчасні канікули, що тривали до 27 жовтня. Нову чверть вони розпочали у теплих приміщеннях. З теплом уже й переважна більшість житлових будинків. Залишаються проблеми з деякими будинками об'єднань співвласників багато-
квартирних будинків і тими, де триває реконструкція або ж у процесі подачі тепла виникли пориви.
Та найбільш гострим невирішеним питанням у Кременчуці є опалення будинків на 1-му Занасипі, котрі обігріватиме котельня, яку ще монтують в рамках розпочатої реконструкції. Міський голова Микола Глухов взяв цей об'єкт під особистий контроль, щодня перевіряючи хід виконання робіт.
У цілому Кременчук ще має борги за спожитий газ, але місцевим чиновникам удалося домогтися відстрочки їх погашення до кінця року.
У сусідньому Комсомольську справи значно кращі. Як повідомив міський голова Сергій Супрун, КВП "Комсомольськтеплоенерго" є чи не єдиним підприємством у області, що не має боргів, тому й отримало ліміти на газ на 2-у декаду жовтня. Тож тепло в Комсомольську подано на всі об'єкти. Мережі працюють у нормальному робочому режимі. Бюджетні установи забезпечені фінансами, а тому оплату за тепло повинні здійснювати вчасно і в повному обсязі.

Print Friendly, PDF & Email [1]