- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Триразові чемпіони України

Організатор змагань – всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство “Колос”. Для участі у фінальних іграх запросили минулорічного чемпіона – футбольну команду “Інтер” – юнаків Гадяцької спеціалізованої школи-інтернату. У змаганнях також узяла участь інтернатська команда дівчат, яка стала цьогорічним переможцем у зональних іграх (тренери команд – відмінник освіти Василь Ванда і Микола Колотвінов).
“Інтер” переміг команди Київської, Вінницької, Донецької, Чернігівської областей і втретє став чемпіоном України. Команда дівчат виграла у суперниць Київської та Хмельницької областей, але поступилася командам Рівненської та Закарпатської областей і зайняла третє місце.
А днями у місті Яготині Київської області відбулися урочистості, де міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко вручив футбольному клубу Гадяцької школи-інтернату кубок, диплом, комплект форми для команди і футбольні м’ячі. Від Полтавської обласної організації товариства “Колос” її голова Анатолій Головань подарував спортивні костюми та м’ячі.

Print Friendly, PDF & Email [1]