- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Спорт

У змаганнях взяли участь 80 мотокросменів із Києва, Харкова, Полтави, Кременчука, Комсомольська, Лубен, Хорола, Гадяча, Черкас, Білої Церкви, Шостки, Прилук, Сум, Дніпродзержинська, АР Крим.
Спортсмени виступали в заїздах класів “Майстер”, “Хобі”, “Юніор”, “Оупен”.
Серед переможців були і наші земляки. Так, Володимир Чорнокондратенко з Кременчука здобув Кубок та золоту медаль за перше місце в класі “Хобі”. А Сергій Діденко (теж кременчужанин) виборов перше місце в класі “Майстер”.
Порадували виступами й спортсмени, які змагалися в класі “Оупен”. Чемпіоном став Костянтин Уткін із Полтави, який теж відзначений Кубком та золотою медаллю.

Суперників названо

На черговому засіданні Бюро ПФЛ відбулося жеребкування першого попереднього раунду розіграшу Кубка України, матчі якого відбудуться 16 липня. Цього дня кременчуцький “Кремінь” прийматиме чернівецьку “Буковину”, ФК “Полтава” зіграє вдома з харківським “Арсеналом”. І лише “Гірник-Спорт” наступної середи зіграє на виїзді. Суперником футболістів із Комсомольська став аматорський колектив “Єдність-2” (Плиски), який виграв Кубок України серед любительських команд.

На полі – ветерани
Володимир ВИСОЦЬКИЙ
Журналіст

Закінчилося перше коло чемпіонату України з футболу серед ветеранів. Полтавський ФК “Ворскла” в активі має дві перемоги: вдома над кіровоградським “Хлібодаром” – 3:1 (всі три голи – на рахунку Івана Шарія) та 1:0 – на виїзді над “Зорею” у м. Умані Черкаської області – тут відзначився Андрій Брагінець. А за невиїзд на гру третього туру в м. Миколаїв нашій команді зараховано технічну поразку. Але на початку другого кола календар змагань звів ці команди знову, в Полтаві.
Поєдинок закінчився з рахунком 0:0.

Print Friendly, PDF & Email [1]