- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Із “Зорею Полтавщини” – до спортивних вершин

Естафету організували редакція всеукраїнської громадсько-політичної газети "Зоря Полтавщини", управління у справах сім`ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому, міська федерація легкої атлетики та міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх". Інформаційним спонсором змагань виступила обласна державна телерадіокомпанія "Лтава".
Перед початком естафети її учасників привітали головний редактор газети "Зоря Полтавщини", голова обласної організації НСЖУ, заслужений журналіст України Григорій Гринь та заступник міського голови Полтави Олександр Русін. А потім головний суддя змагань Едуард Іванов оголосив про початок забігів.
Упродовж естафети пристрасті на бігових доріжках не вщухали. Боротьба була напруженою і безкомпромісною. Численні глядачі, переважно школярі й студенти, їхні вчителі та викладачі, не приховуючи емоцій, активно вболівали за юних спортсменів.
Серед молодших школярів перемогли учні Полтавської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів љ 3, на другій сходинці – Полтавська гімназія љ 17, на третій – Полтавське навчально-виховне об'єднання љ 14. Серед старших школярів на першому місці – загальноосвітня школа љ 18, на другому – Полтавська гімназія љ 9, на третьому – гімназія љ 17. Дівчата й хлопці з Полтавського професійного ліцею були кращими у змаганнях серед професійно-технічних училищ міста.
Найспритнішими серед студентів технікумів виявилися спортсмени Полтавського політехнічного коледжу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Поступилися їм легкоатлети із Полтавського нафтового геологорозвідувального технікуму та кооперативного технікуму.
Загалом же найкращий час на дистанції продемонстрували студенти вузів. Абсолютними переможцями естафети на призи "Зорі Полтавщини" стали спортсмени з Полтавської державної аграрної академії, на другому місці – студенти Полтавського державного педагогічного університету ім. В. Короленка, на третьому – Полтавського національного технічного університету.
Переможцям та призерам естафети вручено кубки, грамоти й подарунки: телевізор, DVD-програвачі, електрочайники, м'ячі. А спортсмени команди-переможниці безкоштовно отримали ще й піврічну передплату на нашу газету.
За допомогу в проведенні естафети організатори висловлюють щиру подяку бригаді досвідчених медиків Полтавської станції швидкої медичної допомоги (лікар Сергій Стадник, фельдшери Антон і Світлана Ковтуненки, водій Сергій Бондаренко) та взводу ДПС ДАІ м. Полтави (командир – старший лейтенант Олександр Крайник).
– Слава і традиції естафети на призи "Зорі Полтавщини" житимуть і надалі, – наголосив в інтерв'ю представникам ЗМІ головний редактор газети "Зоря Полтавщини" Григорій Гринь. – Такі змагання потрібні нам усім: юним спортсменам, колективу газети, читачам і загалом полтавській громаді. Адже "Зоря Полтавщини" служить саме їй. У своїй роботі ми намагаємося якомога правдивіше, чесніше і відвертіше висвітлювати події, які відбуваються у суспільстві. І той авторитет, тираж, який маємо нині, й наш поважний вік яскраво підтверджують, що газета береже традиції, йде в ногу з часом.
Print Friendly, PDF & Email [1]