- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Спорт

Змагання були надто напруженими, але тільки одному представнику Полтавщини вдалося здобути медаль. Так, “бронзу” виборов на дистанції 200 м стилем батерфляй плавець Полтавської ДЮСШ-2, кандидат у майстри спорту Любомир Лемешко. Готувала спортсмена тренер Ірина Остапова.
Зараз юні полтавські плавці готуються до ІІІ спортивних ігор школярів України, які відбудуться 14–18 квітня у Луганську.

Вісім кращих – у фіналі
Олександр ЯКОВЛЄВ
Журналіст

У  Полтаві завершився чемпіонат області з шахів серед чоловіків. У змаганнях взяли участь 38 шахістів із Полтави, Кременчука, Лубен, Решетилівки, Миргорода, Глобинського, Пирятинського та Кобеляцького районів.
У турнірі, який проводився за швейцарською системою у дев'ять турів, два спортсмени – Дмитро Штанько та Владислав Гнітько – набрали по 7,5 очка, але кращий коефіцієнт – у Дмитра. Володимир Куриленко з Полтави – на третьому місці (7 очок). Вісім переможців цих змагань у квітні візьмуть участь у заключному етапі чемпіонату Полтавщини.

Поразка “Ніки”
Володимир ВИСОЦЬКИЙ
Журналіст

Непросто проходить зміна вікових поколінь гравців полтавської жіночої команди з футзалу “Ніка-педуніверситет”, що позначається і на результатах ігор у чемпіонаті України.
Ось і в зустрічі з київською “Біличанкою” молоді полтавські спортсменки не зуміли гідно протистояти гостям. Уже на 3-й хвилині вони пропустили м’яч. Щоправда, невдовзі полтавка Євгенія Шаповал установила рівновагу. Але це все, на що були спроможні полтавки в цьому матчі.
У підсумку вони поступилися з нищівним рахунком – 1:7.

Print Friendly, PDF & Email [1]