- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Про скликання чотирнадцятої сесії обласної ради п’ятого скликання

II. На розгляд сесії внести питання:
1. Про затвердження звіту про виконання обласного бюджету за 2007 рік.
2. Про стан виконання Програми земельної реформи на 2001 –  2005 роки, затвердженої рішенням дев'ятнадцятої сесії обласної ради двадцять третього скликання зі змінами, внесеними рішенням двадцятої сесії обласної ради четвертого скликання.
3. Про Програму розвитку земельних відносин на 2008–2012 роки в Полтавській області.
4. Про Програму розвитку обласного комунального підприємства "Аеропорт-Полтава" на 2008 рік та заходи по погашенню заборгованості з виплати заробітної плати.
5. Про цільову Програму підтримки інвестиційної діяльності, зміцнення міжнародного іміджу та розвитку міжнародного співробітництва Полтавської області на 2008 – 2010 роки.
6. Про затвердження обласної Програми "Будівництво і реконструкція шкіл області на 2008 рік".
7. Про затвердження обласної Програми підтримки роботи з обдарованою молоддю на 2008 – 2010 роки.
8. Про затвердження обласної Програми захисту прав споживачів на 2008 – 2012 роки.
9. Про Програму розвитку обласного державного телерадіомовлення Полтавської ОДТРК "Лтава" на 2008 – 2010 роки.
10. Про затвердження обласної Програми зайнятості населення на 2008 – 2009 роки.
11. Про обласну Програму будівництва сучасних спортивних футбольних майданчиків зі штучним покриттям на 2008 – 2011 роки.
12. Про внесення змін до обласної Комплексної програми профілактики правопорушень на 2006 – 2010 роки.
13. Про внесення змін до обласної Програми забезпечення пожежної безпеки на період до 2010 року.
14. Про внесення змін до Комплексної програми розвитку малого підприємництва у Полтавській області на 2007 – 2008 роки.
15. Про Програму розвитку інформаційної сфери, книговидання та книгорозповсюдження у Полтавській області на 2008 – 2010 роки.
16. Про внесення змін та доповнень до рішення чотирнадцятої сесії обласної ради четвертого скликання від 18 жовтня 2004 року "Про затвердження Програми заходів з організації рятування людей на водних об'єктах Полтавської області на 2004 – 2010 роки".
17. Про внесення змін до Програми створення сприятливих умов для стабілізації та розвитку тваринництва на 2006 – 2010 роки, затвердженої рішенням дев'ятої сесії обласної ради п'ятого скликання від 8 червня 2007 року.
18. Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2008 рік.
19. Про звіт голови обласної державної адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку області, обласного бюджету, а також про здійснення делегованих радою повноважень за 2007 рік.
20. Про обласну Програму приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст Полтавської області на 2008 – 2009 роки.
21. Про керівників суб'єктів господарювання спільної власності територіальних громад області.
22. Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.
23. Про Звернення Полтавської обласної ради до Президента України та Кабінету Міністрів України щодо прискорення реагування на рішення районних рад стосовно висловлення недовіри окремим головам райдержадміністрацій області.
24. Про затвердження видатків фонду охорони навколишнього природного середовища області, проведених відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації.
25. Про створення регіонального страхового фонду продовольчого зерна на 2008 – 2009 маркетинговий рік.
26. Про пооб'єктний перелік робіт з охорони земель, витрати по яких підлягають компенсації за рахунок коштів обласного бюджету, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва.
27. Про зміни в адміністративно-територіальному устрої Оржицького району Полтавської області.
28. Про зміни в адміністративно-територіальному устрої Шишацького району Полтавської області.
29. Про зміни в адміністративно-територіальному устрої Диканського району Полтавської області.
30. Про уточнення назви села Онішки та Онішківської сільської ради Оржицького району Полтавської області.
31. Про погодження кандидатури для нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України.
32. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо встановлення і зміни меж села Рунівщина Рунівщинської сільської ради Полтавського району Полтавської області.
33. Про проект землеустрою щодо встановлення і зміни меж села Михайленки Ялинцівської сільської ради Кременчуцького району Полтавської області.
34. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо встановлення і зміни меж села Зінці Микільської сільської ради Полтавського району Полтавської області.
35. Про подання до Верховної Ради України щодо погодження місця розташування земельної ділянки на особливо цінних землях під розміщення та облаштування експлуатаційної свердловини љ102 "Мехедівка" Мехедівсько-Голотовщинського газоконденсатного родовища Представництву "Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед" із земель громадянина Цікала Анатолія Анатолійовича на території Луценківської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.
36. Про подання до Верховної Ради України щодо погодження місця розташування земельної ділянки на особливо цінних землях під розміщення та облаштування експлуатаційної свердловини љ4 Малосорочинського нафтогазового родовища ВАТ "Укрнафта" в особі структурного підрозділу нафтогазовидобувного управління "Полтаванафтогаз" із земель державної власності, що знаходяться в постійному користуванні селянського (фермерського) господарства "Господар" на території Хомутецької сільської ради Миргородського району Полтавської області.
37. Про погодження надання спеціального дозволу товариству з обмеженою відповідальністю "Українська бурова компанія" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафтогазоносних надр Сарської ділянки Харківцівського родовища, яка розташована на території Гадяцького району Полтавської області.
38. Різне.
III. На сесію запросити: голову обласної державної адміністрації, заступників голови обласної державної адміністрації, міських голів міст обласного значення, голів районних рад, голів районних державних адміністрацій, керівників управлінь і відділів облдержадміністрації, керівників обласних організацій, установ, підприємств, які мають відношення до питань, що розглядаються на сесії, керівників профспілкових органів області, представників партійних та громадських організацій (за списком), представників акредитованих засобів масової інформації.

Голова обласної ради О.В.УДОВІЧЕНКО.
Print Friendly, PDF & Email [1]