- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Спорт

1-й тайм: Долганський, Пєсков, Гришай, Медведєв, Рудченко, Ярмаш, Деспотовські, Кулаков (Субочев, 27), Янузі, Груміч, Кіровські.
2-й тайм: Остапенко, Даллку, Цуррі, Джурічіч, Чижов, Платонов, Стоймировіч, Кравченко, Маркоскі, Чічіков, Джакобія.
* * *
Дублери "Ворскли" продовжують радувати своїх уболівальників. У товариській грі вони не залишили жодних шансів самарським "Крилам Рад". Уже в першому таймі російський голкіпер змушений був тричі виймати м’яч із сітки воріт. У другій половині зустрічі гра дещо вирівнялася. Але полтавці, заробивши одинадцятиметровий, забили ще один м'яч. Тож остаточний рахунок матчу 4:0 – впевнена перемога молодих "біло-зелених".

Срібна нагорода ФК "Полтава"
Олександр ЯКОВЛЄВ
Журналіст

Футбольний клуб "Полтава" в рамках підготовки до весняної частини чемпіонату України в другій лізі зайняв друге місце на традиційному турнірі "Кримський пролісок", що відбувся в Алушті.
Підопічні Олександра Омельчука провели п'ять поєдинків і поступилися лише переможцю змагань – "Чорноморнафтогазу" – з рахунком 0:1. До речі, цю команду очолює відомий тренер Анатолій Заяєв, і колектив має амбітні наміри виступати в професійній лізі.
В інших зустрічах наші земляки перемагали своїх суперників: дубль луганської "Зорі" – 4:0, "Фенікс-Іллічівець" із Маріуполя – 1:0, дубль сімферопольської "Таврії" – 2:1, в останній день турніру впевнено перемогли кіровоградський "Олімпік" – 6:0. Причому в другому таймі тренерський штаб перевірив молодих футболістів. Добре себе проявили вихованці полтавського футболу Бабенко, Касьян та Балагура. Кращим бомбардиром у складі ФК "Полтава" на цьому турнірі став Володимир Мельниченко.

Традиційна "Золота шайба"
Олександр ЯКОВЛЄВ
Журналіст

У  Полтаві, на ковзанці зі штучним покриттям "Павленківський парк", відбувся 36-й традиційний турнір із хокею серед команд юнаків 1994–1995 років народження на призи клубу "Золота шайба". У цьогорічних змаганнях взяли участь представники дев'яти команд дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання.
У підсумку напруженої боротьби переможцями турніру стали хлопці з ДЮК "Зміна". Друге місце зайняла команда "Юний патріот", третє – "Олімпієць". Призери турніру, а також кращі гравці отримали нагороди та солодощі від організаторів – міського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх". Арбітр змагань – Валерій Щербина.

Print Friendly, PDF & Email [1]