- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Спорт

Тренувальний склад полтавців також поповнився албанським захисником Робертом Гришаєм і колишнім нападаючим молодіжної збірної Македонії Хрістіаном Кіровські. На початку другого тайму "Відзєв" відквитав пропущений м'яч – 1:1. Цей рахунок залишився незмінним до кінця гри.
У цьому матчі "Ворскла" знову грала двома складами:
1 тайм: Долганський, Анеліков, Чижов, Пєсков, Рудченко, Климов, Деспотовські, Субочев, Маркоскі, Джакобія, Лубенець.
2 тайм: Остапенко, Джурічіч, Гришай, Медведєв, Даллку, Стоймировіч, Ярмаш, Чічіков, Кравченко, Груміч, Янузі.
Упродовж трьох днів футболісти перебуватимуть у Полтаві. Але вже завтра вони знову відлетять до Туреччини, де розпочнеться третій етап тренувальних зборів.

***

Дублери "Ворскли" зіграли ще один матч із чемпіоном Севастополя – футбольним клубом "КАМО". Нагадаємо, що у попередній зустрічі було зафіксовано нічию – 2:2. Мирно розійшлися суперники і цього разу, але з результатом 1:1.

Чемпіонка – 18 років поспіль
Володимир ВИСОЦЬКИЙ
Журналіст

У  містечку Ворохта Івано-Франківської області відбулися змагання першості України з лижного спорту серед ветеранів. Від Полтавської області у змаганнях виступили троє спортсменів.
Неперевершеною, як завжди, була майстер спорту з Миргорода Анастасія Дойникова. Вона перемагає 18-й рік поспіль. Цього разу спортсменка здобула “золото” на двох 10-кілометрових дистанціях. Лижник із Комсомольська Аркадій Корольов виборов бронзову нагороду, працівник Полтавського автоагрегатного заводу Юрій Дружинін зайняв четверте місце.
Зараз спортсмени-ветерани готуються до змагань із лижних перегонів, які відбудуться 12 лютого у Харкові.

Полтавець – абсолютний переможець
Олександр ЯКОВЛЄВ
Журналіст
У  Києві відбувся перший етап Кубка України з гірськолижного спорту. В змаганнях взяли участь 120 спортсменів із п'яти областей. Збірна Полтавщини, яку представляли 23 гірськолижники з СДЮШОР ім. Бутовського, зайняла друге місце в загальному заліку. На першій і третій сходинках – кияни.
В особистому заліку абсолютним переможцем став наш земляк, майстер спорту Ігор Вахненко. Майстер спорту Оксана Мащакевич виборола золоту та срібні нагороди. До числа призерів серед полтавців також потрапили Марія Ганечко (друге місце), Євген Марченко та Євген Грунін (третє).
Другий етап Кубка України проводитиметься з 10 по 13 лютого у Чернівецькій області на гірськолижному туристичному комплексі "Мигове".
Сім медалей різного гатунку
Наталія КОЛОДЯЖНА
Полтавські тхеквондисти вибороли сім нагород різного гатунку на відкритому чемпіонаті Київської області у місті Ірпені. Сюди приїхали понад 400 спортсменів із України та Молдови. Серед учасників на змаганнях були і 12 вихованців Полтавської ДЮСШ "Юність-1".
Як повідомив старший тренер нашої команди Юрій Шавиро, його підопічні вдало виступили на перших стартах у нинішньому році. Про це свідчить той факт, що 7 тхеквондистів команди стали призерами. Чемпіонство у ваговій категорії до 59 кг виборов Микола Дубовець. Він без особливих труднощів переміг усіх п'ятьох своїх суперників. Срібні медалі турніру здобули Антон Діденко та Ілля Якименко. Бронзовими призерами стали Олексій Погребняк, Сергій Кобіль, Катерина Петренко, Андрій Нечитайло.

Print Friendly, PDF & Email [1]