- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Горілка спричинила тяжкий гріх

Після попереднього огляду тіла з’ясували, що чоловіка середнього віку було вбито, це підтвердили й експерти. Вони констатували, що смерть настала внаслідок відкритої черепно-мозкової травми та крововиливу в мозок.
Мати померлого (кременчужанка, 1939 року народження) розповіла працівникам міліції, що її син зловживав спиртним, через що розлучився з дружиною. Останнім часом мати й син жили вдвох, син майже ніколи не бував тверезим, постійно знущався з неї і навіть бив. Як розповіла жінка, останнього разу її син знову добряче напився, а тут до їхньої квартири навідалися якісь незнайомі їй чоловіки. Що вони там робили, господарка квартири не бачила, а наступного дня знайшла свого сина мертвим, про це й повідомила до “швидкої”.
Правоохоронці почали пошуки двох незваних гостей, але досить швидко зрозуміли, що жінка сказала неправду, намагаючись ввести їх в оману. Найбільше їх насторожило те, що перед приїздом лікарів і міліції в квартирі хтось зробив ретельне прибирання. Жінка пояснила, що то вона вимила підлогу, бо негоже зустрічати гостей в бруді. Згодом, коли були висунуті неспростовні аргументи, вона зізналася, що тяжкі тілесні ушкодження нанесла сину власноруч, не маючи сил терпіти його пиятику і знущання. Речовий доказ, молоток, слідчі знайшли у ванній кімнаті.
Як повідомили у прес-службі Кременчуцького міського управління міліції, за фактом порушено кримінальну справу, ведеться слідство.
Print Friendly, PDF & Email [1]