- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

У міському транспорті дорожчатиме проїзд

Збільшення тарифів викликане зростанням цін на пальне (понад 40 відсотків) та запчастини (30 відсотків), що призвело до збитковості роботи перевізників. До того ж через низьку заробітну плату на автотранспортних підприємствах гострою залишається проблема плинності працівників, зокрема водіїв.
В прес-службі міської ради повідомили, що студенти і учні, як і раніше, проїзні квитки на проїзд у комунальних автобусах купуватимуть з 50-відсотковою знижкою. В обласному центрі діятимуть і раніше встановлені пільги на користування міським транспортом. У обмін на збільшення тарифів на перевезення пасажирів полтавська міська влада вимагатиме від водіїв не палити в салонах і не слухати музику в стилі "шансон", яка дратує пасажирів.
Нині рішення щодо впровадження нових тарифів на перевезення пасажирів у міському транспорті перебуває на розгляді в облдержадміністрації. Тож коли саме вони почнуть діяти, наразі невідомо. Та навіть після підняття тарифів вартість перевезень у нашому місті залишатиметься однією з найнижчих в Україні, втім, як і зарплати.
Print Friendly, PDF & Email [1]