- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Фальшивки прописалися … в банку?

Але, як з’ясувалося, всі купюри виявилися фальшивими. “Коли пішов у банк, – розповів К., який звернувся до редакції “Зорі Полтавщини” за допомогою в складній ситуації, – мені сказали, що вони про це знають, що не тільки я звертався. Мовляв, фальшивки настільки якісні, що апаратура, яка у них є, не змогла їх відрізнити. Але ж від цього не легше!” Ситуація ускладнюється й тим, що, окрім самих фальшивок, у К. немає інших доказів придбання саме цих купюр і саме в цьому банку, а отже, годі сподіватися на те, що їх поміняють “назад” добровільно. Наразі К. має намір звернутися до суду з позовом на банківську структуру.
Що ж до самої колізії, то, як повідомили в ЦЗГ УМВС України в Полтавській області, до міліції вже надійшли заяви від громадян про те, що в цій же банківській установі вони придбали грошові купюри, які не відповідають державним стандартам.
За цими фактами на даний час уже порушена кримінальна справа, ведуться слідчі дії. Про результати ми обов’язково повідомимо на сторінках “Зорі Полтавщини”. А поки що не зайве нагадати громадянам – будьте уважними! Як бачимо, надурити можуть не тільки випадкові міняйли!
Print Friendly, PDF & Email [1]