- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Знову працюватимутьстаціонарні пости ДАІ

Але й цього не достатньо, – вважає начальник УМВС, – враховуючи сучасні потреби, необхідно ще принаймні вдвічі збільшувати кількість співробітників ДАІ”.
На підтвердження цього висновку генерал навів такі дані: в області протягом року зареєстровано 1645 дорожньо-транспортних пригод, в яких загинуло 315 осіб, а 1961 людину травмовано. Аби покращити роботу ДАІ, в області впроваджуються й нові технології. За словами Михайла Вершняка, планується, що в Полтаві, в інших великих містах, де нині вже діють десять відеокамер, буде встановлено як мінімум по 40 таких приладів. Водночас, зазначив начальник УМВС, зросли й вимоги до працівників служби, посилився контроль за їхньою роботою. Усі начальники районних служб ДАІ пройшли відповідне затвердження. Їхня робота нині проходить прозоро, ліквідовані головні передумови до сумнозвісних негативних проявів у ДАІ. Михайло Вершняк також підкреслив, що посилено увагу й до підготовки водіїв. На даний час проводиться перевірка автошкіл. “Ми не допустимо того, аби за гроші готували “кілерів” на дорогах”, – констатував генерал. Він також повідомив журналістам: якщо раніше відповідні водійські екзамени складали 80–90 відсотків претендентів на права, то нині, в час перевірок автошкіл, цей показник зменшився до… 15 відсотків!
У ході прес-конференції Михайло Вершняк відповів на численні запитання журналістів. Ексклюзивне інтерв’ю з начальником УМВС України в Полтавській області Михайлом Вершняком читайте в наступних номерах “Зорі Полтавщини”.
Print Friendly, PDF & Email [1]