- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Гріє тепло душі

Один із таких керівників, тепла душі й щедрості серця якого вистачає на багатьох ветеранів, – Олександр Васильович Головкін, директор будівельно-монтажної фірми “Укргазпромбуд”, заслужений будівельник України, повний кавалер орденів “За заслуги”.

Пропрацювавши 27 років у газовій промисловості та вийшовши на пенсію, я, як й інші ветерани, повною мірою відчула турботу про себе з боку керівництва підприємства. Щомісяця ми, ветерани, отримуємо до своєї пенсії додаткову грошову допомогу від фірми. Кожного року будь-хто з нас може одержати пільгову путівку в санаторій. А як щиро вітають нас із святами і ювілеями! Якщо ж комусь потрібна допомога на лікування, нам ніколи в цьому не відмовляють.

2 вересня шанована людина й прекрасний керівник Олександр Головкін відзначив свій ювілей. Ми, ветерани газової промисловості, щиро вітаємо Олександра Васильовича з цією славною датою, бажаємо міцного здоров’я і довгих років плідної праці! Нехай добрі справи, започатковані ювіляром, множаться, а добро шириться – на радість старшого і нинішнього поколінь трудівників галузі.

Від імені ветеранів будівельно-монтажної фірми “Укргазпромбуд” –
Любомира ЯСКЕВИЧ.

Print Friendly, PDF & Email [1]